Home Najave KUD Dučec priprema bogat program za 18. Dane svetog Vida

KUD Dučec priprema bogat program za 18. Dane svetog Vida

Predstava, izložbe, tamburaška večer, poznati gosti ...

PODIJELITE

U periodu od 11. do 18. lipnja KUD Dučec uz Mjesni odbor Mraclin, Plemenitu opčinu turopoljsku, DVD Mraclin, Društvo žena Anđela Lovreković i NK Mraclin organiziraju bogat program povodom 18. Dana svetog Vida.

U programu i ove godine imaju mnogo toga – kazališna predstava, izložba, promocija knjiga, obilježavanje sto godina mraclinske školske zgrade, folklorni i tamburaški koncert.. Obilježavanje počinje u nedjelju, 11. lipnja otvorenjem izložbe radova Marije Igaly i mraclinskih polaznika radionica “toMAgo – čudesan svijet latica” u prostorijama Dučeca od 18 sati. U ponedjeljak će publiku od 20:30 sati u Društvenom domu Mraclin zabavljati OSS Buševec s predstavom Prodani dedek.

U utorak su od 17:30 na redu Dječje sportske igre uz gosta Domagoja Jakopovića Ribafisha koji će održati predavanje i ekološku radionicu na Jančetovom gruntu. U srijedu je na redu Dan otvorenih vrata DVD-a Mraclin te izložba starih predmeta, fotografija i suvremene opreme od 17 sati. Istog dana u 18 sati će se održati promocija časopisa Škrina turopolska 2 u Zgradi.

U četvrtak, 15. lipnja, će se održati promocija knjižnice “100 godina mraclinske Škole” te izložba školskih fotografija od 20:30 sati u Zgradi. Petak je rezerviran za tamburašku večer od 20:30 sati u Parku Tomislava Hrkovca gdje će svirati TS društva Dobre duše, TS Modra Galica, TS Alibi, TS Lajbeki, TS KUD-a Dučec te tamburaški pomladak KUD-a Dučec.

U subotu je na redu otvorenje 8. sezone malonogometne lige Turopolja i Posavine od 15:30 sati na Novoj grabi te od 17 sati 8. Memorijalni malonogometni turnir “Blaž, Žina i Gale”. U nedjelju, završnog dana 18. Dana svetog Vida će se održati svete mise u 11 i 17 sati te završni koncert KUD-a Dučec u Društvenom domu Mraclin od 18:15 sati.