Home Gospodarstvo Kružni tok u Gradićima bit će gotov do kraja godine

Kružni tok u Gradićima bit će gotov do kraja godine

PODIJELITE

Početkom tjedna počela je izgradnja rotora u Gradićima. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja godine, a za to vrijeme na snazi je posebna regulacija prometa.

Raskrižje Gradićke, Željezničke i Ulice kralja Tomislava u Gradićima poprima novi izgled. Nakon niza prometnih nesreća koje su se upravo ondje dogodile, odlučeno je da se na tome mjestu napravi kružni tok. Radovi su počeli u ponedjeljak, a rok za dovršetak je 40 radnih dana.– Moraju se izmaknuti postojeći rubnjaci, ulazimo u dijelove pješačke staze, morat ćemo izmaknuti jedan dio oborinske kanalizacije, drenažne cijevi, izmaknuti struju i telefon. U centru kada ćemo raditi bit će malo komplicirano, ali u svakom trenutku će se moći obilaziti oko nas. Zato molim ljude da smanje brzinu i pripaze na radnike koji će tamo raditi – rekao je Miljenko Vugrinović, voditelj radova.

Radnici će trebati izmaknuti i dva stupa javne rasvjete. Unatoč kišnom i hladnom razdoblju koje dolazi, Vugrinec vjeruje u svoje iskusne radnike pa se nada dovršetku radova i prije roka. Ukupna vrijednost je oko 600 tisuća kuna.