Home Izdvojeno Kristina iz SOS Dječjeg sela osvojila svjetsku nagradu za mlade heroje!

Kristina iz SOS Dječjeg sela osvojila svjetsku nagradu za mlade heroje!

Hermann Gmeiner nagrada dokaz je njene inspiracije i uzora mladim osobama diljem svijeta

PODIJELITE

Kristina Ivanuš posljednjih tjedana bila je u bitci za glasove kako bi osvojila Hermann Gmeiner nagradu. Glasovi su prevagnuli te je Kristina tu nagradu i osvojila!

Na stranici SOS Dječjeg sela Hrvatska pohvalili su Kristinu koja je inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta. “Svatko od nas u životu treba uzor koji će ga voditi na njegovu putu ka osamostaljenju. Kristina ga je od malih nogu teško pronalazila. Odrasla je u SOS Dječjem selu Lekenik, a sa samo šest godina saznala je da boluje od rijetke bolesti mišića. Uz pomoć SOS mame, tete i ostalih djelatnika SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspjela je prebroditi bolest. U tome joj je uvelike pomoglo i ronjenje.”, navode na stranici.

No, Kristina se počela baviti ronjenjem i podvodnim modelingom zahvaljujući dugogodišnjim partnerima SOS Dječjeg sela Hrvatska, Ronilačkom klubu ‘Roniti se mora’ što joj je pomoglo u oporavku.

Danas je studentica menadžmenta, želi postati trenerica ronjenja i aktivno sudjeluje u akcijama čišćenja podmorja.

Čestitamo Kristini koja je prepoznata kao izvanredna mlada ženska osoba koja svojim primjerom doprinosi dobrobiti drugih, kao i društva.