Home Vijesti Košarkaški hakl na novoj podlozi s novim koševima

Košarkaški hakl na novoj podlozi s novim koševima

PODIJELITE

Popularno košarkaško igralište koje je odgojilo mnoge generacije košarkaša, na kojem se košarka i dan danas hakla, ono u Gradskoj četvrti Braće Radića, dobilo je novo lice. Potpuno je obnovljeno, uređeno, s novim koševima i novom gumenom podlogom koja štiti od ozljeda, a koja je najmodernija podloga po pravilima struke. „Vjerujemo i želimo da ovakvi sadržaji i dalje izvlače djecu iz stanova, okreću ih sportu, rekreaciji, daleko od poroka”, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je nakon mnogo godina ponovo primio košarkašku loptu u ruke.

Tu neće stati. Uz novo igralište stiže i stol za stolni tenis, bit će tu fitness park na otvorenom, malonogometno igralište ili pak cageball, a nisu zaboravili ni na zelenu oazu, pa je uz ovaj sportski kutak posađeno i bilje te stabla.

„Želimo da ovo bude sportski centar za mlade, mjesto gdje će se oni okupljati, igrati, družiti. Od svih projekata Gradske četvrti najmlađima je ovo najdraže, a igralište je uvijek puno djece i starijih”, zadovoljni su čelnici Gradske četvrti, Josip Kolić i Tin Peternel.