Home Izdvojeno Kobilić dobiva uređeno dječje igralište

Kobilić dobiva uređeno dječje igralište

PODIJELITE

Prošloga tjedna su se mještani Kobilića udružili te pokazali vlastima da je igralište u Kobiliću u lošem stanju. Park za djecu im je jako važan, a smatraju kako nije dobro uređen.

– Svake godine kada Mjesni odbor daje godišnji plan, razgovaramo s Gradom i o igralištu. S obzirom na financije koje nam Grad daje, nije moguće da radimo velike promjene, ali možemo ići postepeno. Što god se pokvari ili uništi, u roku par dana se uspije sve popraviti. – rekao je za Kronike Velike Gorice Ivan Božić, predsjednik Mjesnog odbora Kobilić.

U ovo igralište dolaze i mještani sa psima koji uneređuju pijesak u kojem bi se trebala igrati djeca. Mještani i članovi Mjesnog odbora spremni su na vlastitu inicijativu urediti Kobilić i dječje igralište kako bi bilo što ljepše mjesto za život.

– Igralište je ograđeno tako da psi i mačke ne mogu ulaziti sami. Kosi se dva puta godišnje no spremni smo i sami kositi i čistiti češće. Dogovoreno je da će se u sljedećih mjesec dana donijeti neke nove sprave te da će se malo više urediti. – dodao je.

Foto: Facebook