Home FOTO VIJEST Knjiga mjeseca je- Balade Petrice Kerempuha

Knjiga mjeseca je- Balade Petrice Kerempuha

Biblioteka Albatros svaki mjesec za 50 posto snizi jedan od naslova, u veljači je ti Krležina zbirka pjesama s ilustracijama Drage Trumbetaša

PODIJELITE

Biblioteka Albatros, koja djeluje u okviru Pučkog učilišta svaki mjesec nudi jedan naslov iz svoje zbirke, po povoljnijoj cijeni. Za čak 50 posto u veljači su snizili Balade Petrice Kerempuha, jedno od najvećih pjesničkih ostvarenja Miroslava Krleže, s bogatim ilustracijama Dragutina Trumbetaša

Biblioteka „Albatros“ svake godine izdaje nekoliko vrijednih knjiga i do sada broji više od stotinjak naslova. “Edicija je raznovrsna, a naša namjera kao izdavača je doprijeti do vas kao i do onih koji će tek postati ljubitelji pisane riječi”, poručuju izdavači.

Spomenuta je knjiga po akcijskoj cijeni izložena na info pultu Pučkog učilišta, gdje ju možete pogledati te se odlučiti za kupnju.

Genijalno Krležino djelo ilustrirali su mnogi hrvatski slikari, a među njima značajno mjesto zauzima i turopoljski umjetnik Drago Trumbetaš. Ova knjiga sadrži reprodukcije 44 Trumbetaševa crteža, odnosno izbor od 15 balada. Iako je prošlo 80 godina od objavljivanja „Balada”, one su i danas pjesnički nevjerojatno žive i moderne.