Home Izdvojeno Kazalište slijepih i slabovidnih stiže s predstavom “Bijeli klaun”

Kazalište slijepih i slabovidnih stiže s predstavom “Bijeli klaun”

Ulaznice su u prodaji od danas

PODIJELITE
Foto: Kazalište slijepih i slabovidnih "Novi život"

U utorak, 18. travnja će se u 10 sati održati predstava Bijeli klaun Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život. Bijeli klaun mnogima je poznata lektira, a ova predstava bit će izvedena za osnovnoškolce, no pozvani su i ostali koji žele pogledati ovu prekrasnu priču.

“Možda i danas Mali princ i Bijeli klaun lutaju svijetom u potrazi za istinom i bojama života. Možda još uvijek slušaju prijateljstvo, mirišu cvrkut ptica i dodiruju tople boje sunčeva milovanja trave i rumena lica neke djevojčice. No, idemo ovo početno možda pretvoriti u priču koja nikad neće biti do kraja ispričana, ali će biti lijepa, nikad do kraja istinita, ali dovoljno maštovita da zaigra srce i zagledaju se oči u bitno. U ovoj predstavi zrcale se sve ljepote života, ali nadrastaju sve teškoće i nedaće.”, pišu o predstavi organizatori.

Za tekst je zaslužan Damir Miloš, dramatizaciju i režiju Maja Kovač, a glume Dajana Biondić, Vojin Perić, Anita Matković i Dorotea Feketić. Cijena ulaznice je 2 EUR / 15,01 kn, a kupiti ih možete online ili na blagajni Učilišta.