Home Izdvojeno Još se stignete prijaviti na 25. turopoljsku trku

Još se stignete prijaviti na 25. turopoljsku trku

PODIJELITE

Još dvadeset dana dijeli nas do jubilarne 25. međunarodne turopoljske trke koja će se održati u nedjelju, 26. ožujka s početkom u 10 sati ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Ovom trkom obilježava se četvrt stoljeća trčanja u Velikoj Gorici te je tim povodom organizirano čak šest različitih utrka.

Održat će se Promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana u duljini 400 metara, Utrka građana na pet kilometara, Utrka rolera na pet kilometara, Učenička utrka, “1. Turopoljska vatrogasna utrka” na pet kilometara te Polumaraton na 21,1 kilometar. Polumaraton ili ekipno prvenstvo Hrvatske proći će od Velike Gorice preko Gradića, Donje Lomnice, Lukavca te ponovo kroz Donju Lomnicu i Gradiće do Velike Gorice.

Za najbolje sudionike pripremljene su i nagrade. Svaki sudionik polumaratona, utrke građana, rolera i vatrogasaca dobiva finišersku medalju i poklon paket, dok se najboljima u utrci polumaratona dodjeljuju novčane nagrade prema ukupnom poretku u muškoj i ženskoj kategoriji.

Prijave za natjecanje otvorene su još deset dana – do četvrtka, 16. ožujka putem linka. Više informacija o događaju može se pronaći na stranicama Maraton kluba Velika Gorica.