Home Izdvojeno Jasminka Zvonar osvojila zlatnu medalju na Plitvičkim jezerima

Jasminka Zvonar osvojila zlatnu medalju na Plitvičkim jezerima

PODIJELITE
foto: Maraton klub Velika Gorica

Na Prvenstvu Hrvatske u maratonu i utrci polumaratona na Plitvičkim jezerima jučer su sudjelovali članovi Maraton kluba Velika Gorica. Jedina ženska predstavnica MK Velika Gorica, Jasminka Zvonar, utrku polumaratona je završila za 1:44:31 te je zauzela 8. mjesto ukupno, ali i zlato u kategoriji Ž45.

Bruno Škrinjarić polumaraton je završio za 1:27:28 te je zauzeo 9. mjesto ukupno i 5. kod muških seniora. Mladen Tisaj utrku je završio s vremenom 1:35:25 što mu je bilo dovoljno za 20. mjesto ukupno i 4. mjesto u kategoriji M45. Anti Marijanoviću ovo je  bio prvijenac na Plitvicama, a utrku je završio za 1:54:12 te je zauzeo 111. mjesto ukupno i 44. kod muških seniora. U maratonu je nastupio jedan od najiskusnijih članova kluba, Želimir Delač. Utrku je istrčao za 3:40:37 te zauzeo 51. mjesto ukupno i 4. mjesto u kategoriji M55.

foto: Maraton klub Velika Gorica

– Utrka inače slovi kao jedan od najtežih polumaratona, a žarko sunce i brežuljkasta ruta predstavili su samo dodatni izazov. Čestitamo svim našim članovima na odličnim rezultatima. Posljednja službena utrka proljetnog dijela natjecanja je sljedećeg petka u Karlovcu nakon čega slijedi mali ljetni odmor – rekli su u Maraton klubu Velika Gorica.