Home Kultura Izrazite svoju kreativnost: Prijavite se za radionice kiparstva za odrasle

Izrazite svoju kreativnost: Prijavite se za radionice kiparstva za odrasle

Voditeljica je magistrica kiparstva, Mirna Savić

PODIJELITE

U Pučkom otvorenom učilištu se održavaju brojne radionice i aktivnosti za djecu, ali i odrasle. Sada pozivaju da im se pridružite na dvije radionice kiparstva koje će se održati u dva utorka –  06.02. i utorak, 20.02., s početkom u 20:00 sati. Kroz praktične vježbe, voditeljica Mirna Savić, magistrica kiparstva, će vas upoznati s različitim kiparskim tehnikama i materijalima.

Radionice su namijenjene polaznicima starijim od 20 godina te će kroz vježbe imati priliku savladati izradu vlastitog uporabnog predmeta, kao i izradu raznih skulptura i reljefa. Osim stvaranja trodimenzionalnih predmeta, polaznici će razvijati svoju imaginaciju te učiti davati i primati konstruktivno-kritičko mišljenje.

Trajanje svake radionice je 90 minuta, a cijena po radionici iznosi 10,00 EUR. Minimalan broj polaznika potreban je za održavanje radionice, stoga se pozivaju zainteresirani da se prijave na vrijeme.

Radionice su koncipirane kao tečaj, stoga preporučuju prisustvo na svim radionicama kako biste postigli najbolje rezultate. Prijave su moguće putem telefona: 01 6259 806, 098 316 419.

Uplatu radionice možete izvršiti putem webshop-a ili na blagajni Učilišta dan prije održavanja do 18:00 sati.