Home Izdvojeno Izmjene na linijama 268 i 319, ukidaju se stajališta, zatvara se Zagrebačka...

Izmjene na linijama 268 i 319, ukidaju se stajališta, zatvara se Zagrebačka ulica

PODIJELITE

Autobusne linije 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) i 319 (Velika Gorica – Lukavec) u nedjelju, 13. ožujka, od 8.45 do 14 sati, kretat će iz Velike Gorice s Trga kralja Petra Krešimira i prema krajnjim će odredištima prometovati djelomično izmijenjenim trasama.

-Autobusi linija 268 i 319 s početnog će stajališta na Trgu kralja Petra Krešimira,koje će se privremeno uspostaviti kod kućnog broja 8, skretati desno na Sisačku cestu, zatim će lijevo skrenuti na obilaznicu kojom će dolaziti do Avenije Pape Ivana Pavla II. te će nastaviti vožnju Ulicom Rudolfa Fizira. Nadalje, autobusi linije 268, nakon vožnje Ulicom Rudolfa Fizira vozit će Zagrebačkom, odnosno svojom uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta, dok će linija 319 produžiti Vukomeričkom ulicom i dalje će redovnom trasom dolaziti do Lukavca.-objasnili su u ZET-u.Velika-Gorica-pjesaci-promet-zet-Poštanska-HPB-Banka.jpg

Zbog trke, privremeno će se na liniji 268 ukinuti stajališta Zagrebačka 42 – robna kuća, HBZ – centar, Velika Gorica – groblje i Podbrežnica. Istovremeno, autobusi linije 319 neće se zaustavljati na stajalištima Zagrebačka 42, Kolodvorska 48, Kačićeva – Kolodvorska, Kačićeva – Vukomerička i Kačićeva – Željeznička.

U smjeru Velike Gorice linije će prometovati uobičajenim trasama.

POSEBNA REGULACIJA PROMETA I PRIVREMENA ZAUSTAVLJANJA

Zbog izmjenjene rute 24. Turopoljske trke, Zagrebačka ulica bit će zatvorena od Tržnog centra do Kolodvorske ulice, u nedjelju od 10 do 14 sati. Kako će trkači prolaziti kroz grad i naselja Gradići i Lukavec, pojedine ulice bit će povremeno zatvarane, kako trkači njima budu prolazili.

Dragan Karačić iz Policijske postaje Velika Gorica, poziva vozače na oprez i strpljenje. – Vozači trebaju paziti, usporiti na raskrižjima i biti tolerantni. Na utrci će biti angažirano do 18 policajaca, a za sigurnost će se brinuti i redari te članovi DVD-a.-