Home Vijesti Iz Skloništa Pokupsko imaju spremnu nagradu od 150€ ako udomite Zena

Iz Skloništa Pokupsko imaju spremnu nagradu od 150€ ako udomite Zena

Nagradu udomitelju daje Grad Sveti Ivan Zelina odakle je napušteni pas i stigao

PODIJELITE

Sklonište Pokupsko Cerje iznova na svojim stranicama objavljuje fotografije pasa koji gotovo svoj cijeli vijek provode u skloništu. Takav je i Zen koji je u sklonište Pokupsko stigao u kolovozu 2018. kao štene od svega dva mjeseca iz Goričanca – Sveti Ivan Zelina po nalogu komunalnog redara.

Od tada nitko za njega nije pitao. Sada Grad Sveti Ivan Zelina daje nagradu udomitelju od 150€ ako udomi Zena. Zen je pas srednjeg rasta, 20 kilograma, sada ima oko četiri i pol godine, socijaliziran je, tih, miran, nenametljiv.

“Zen će iz dubine svoga srca dati cijelog sebe samo da dobije tren vaše pažnje – milim, nježnim pogledom samo moli i moli ostani uz mene….Zen je mikročipiran, cijepljen, očišćen od nametnika, kastriran.”, pozivaju iz Skloništa za životinje Pokupsko Cerje.

Dok se dio građana žali na ovu odluku i smatra da je novčana nagrada prostor za prevarante, dio hvali odluku te se nada brzom udomljenju Zena. Odluku možete pronaći u nastavku. Više informacija o Zenu možete dobiti na broj Skloništa 099-6266-176.