Home Izdvojeno Idućeg tjedna na redu druga sjednica Gradskog vijeća

Idućeg tjedna na redu druga sjednica Gradskog vijeća

Na redu je izmjena i dopuna proračuna za 2021. godinu

PODIJELITE
Foto: Arhiva / Katarina Drvodelić

Druga sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice sazvana je za 26. srpnja s početkom u 9 sati, u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Na dnevnom redu je Prijedlog Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Velike Gorice za 2020. godinu, program građenja komunalne infrastrukture te izvješće o izvršenju istog.

Riječ će biti i o programu javnih potreba u kulturi, socijalnoj skrbi i zdravstvu, potreba za djecu, u sportu, školstvu i tehničkoj kulturi.

Na točki dva je i Prijedlog I. izmjena i dopuna Proračuna Grada Velike Gorice za 2021. godinu. Na redu su i izvješće o sprječavanju ilegalnog odbacivanja otpada u okoliš i uklanjanju odbačenog otpada na području Grada Velike Gorice, zaključak o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području Grada Velike Gorice te Prijedlog Odluke o ukidanju statusa javnog dobra u općoj uporabi.

Također će biti i iznešeni prijedlozi o ovlaštenjima gradonačelnika te o izboru radnih tijela Gradskog vijeća u svim odborima.

Materijale možete pronaći OVDJE.