Home Crna Kronika I škrinja za sladoled našla se na meti lopova

I škrinja za sladoled našla se na meti lopova

PODIJELITE

Nepoznati kradljivac u noći s 25. na 26. srpanj obio je škrinju sa sladoledom kako bi došao do slatkog osvježenja. Naime, kako bi došao do plijena lopov je morao obiti lokot na škrinji ispred trgovine ‘Mimi’, nakon čega se sa sladoledom pobjegao u nepoznatom smjeru. Tom prilikom on se nije zadovoljio jednim paketom već je ispraznio cijelu škrinju, iz koje je odnio čak 153 sladoleda vrijednosti 1200 kuna.

U noći sa 27. na 28. srpanj na meti lopova našao se i velikogorički kafić ‘B&D’, u koji je kradljivac ušao tako što je razbio staklo na stražnjim vratima ugostiteljskog objekta i provlačenjem ruke krozrazbijeno staklo otključao bravu iznutra. Nakon što je ušao u kafić prvo je iz blagajne je uzeo novac, zatim je obio kladomat, da bi nakon toga uzeo nekoliko boca alkoholnog pića i nestao u nepoznatom smjeru.

POLICIJA POZVALA GRAĐANE DA PREDAJU NEPRIJAVLJENO ORUŽJE

U utorak 27. srpnja nakon dugo vremena zabilježena je i jedna dragovoljna predaja streljiva. Naš savjesni sugrađanin je iskoristio priliku da se bez ikakvih pravnih posljedica riješi oko 50-ak komada puščanoga i pištoljskog streljiva.

– Ovim putem pozivamo građane da dragovoljno, bez ikakvih sankcija, predaju streljivo ili oružje, jer nema potrebe da ih drže u svojim domovima – poručio je Nikica Ljubanović iz velikogoričke policije.