Home Crna Kronika I dalje se provaljuje u kuće na širem velikogoričkom području

I dalje se provaljuje u kuće na širem velikogoričkom području

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Na širem velikogoričkom području proteklog tjedna zabilježeno je 54 raznih događaja, od čega je 15 kaznenih djela. Dogodilo se 14 prometnih nezgoda, ali i nekoliko provala i pokušaja provala u kuće i skladište.

U ponedjeljak, 10. travnja između 8 sati i 30 minuta provaljeno je u obiteljsku kuću u Petrovini Turopoljskoj. Nepoznati počinitelj je ušao u dvorište, razbio prozor te ušao u unutrašnjost kuće. Ukrao je pozlaćenu narukvicu te se udaljio u nepoznato.

Između 18 sati u utorak, 11. travnja i 16 sati u srijedu, 12. travnja, nepoznati počinitelj provalio je u lovačku kuću u Lukinić brdu. – Prišli su drvenom prozoru, obili ga i ušli u unutrašnjost. Izvršili su krađu i istim putem izašli van – poručili su iz PP Velika Gorica.

Ukrali su tri kupaonske slavine.

U noći s četvrtka, 6. travnja na petak, 7. travnja prijavljen je pokušaj provale u skladište u Sisačkoj ulici. – Nepoznati počinitelj je došao do metalnih kliznih vrata, polomio bravu i ušao. Ometen od psa koji čuva prostor odustao je od daljnje namjere – poručuju iz PP Velika Gorica.