Home Izdvojeno HNK Gorica spremna za sezonu: “Postoji mnogo prostora za napredak”

HNK Gorica spremna za sezonu: “Postoji mnogo prostora za napredak”

Prošlog su tjedna u Plavom salonu na Gradskom stadionu Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorica i novi trener Krunoslav Rendulić najavili četvrtu prvoligašku sezonu HNK Gorica

PODIJELITE

Prošlog su tjedna u Plavom salonu na Gradskom stadionu Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorica i novi trener Krunoslav Rendulić najavili četvrtu prvoligašku sezonu HNK Gorica.

Nenad Črnko dao je naslutiti kako HNK Gorica planira angažirati nekoliko ozbiljnih pojačanja, ali i istaknuo važnost prvoligaša Kristijana Lovrića. Najveća mu je želja da klub ne dospije u situaciju da se prerano upusti u borbu za ostanak u ligi.

Kristijan Lovrić je najvrjedniji eksponat u izlogu Gorice, neće otići ispod nekoliko puta ponovljene i istaknute cijene. Uostalom, u klubu se u ovom slučaju ponašaju kao da će Lovrić ostati u Gorici sve do 2024., do kada mu važi ugovor s klubom – istaknuo je predsjednik HNK Gorice, Nenad Črnko.

Rendulić je izrazio nezadovoljstvo igračima te naglasio da mlade talentirane igrače treba ‘trpjeti’ s njihovim eventualnim pogreškama. Navodi i kako nema sumnje da će Jovičić biti jedan od temelja uspjeha u ovoj sezoni.

– Uočljivo je kako su neki igrači već tijekom priprema pokazali znatan napredak. Optimalnu sliku raspoloživog kadra narušavaju ozljede nekih igrača i  žuti kartoni preneseni iz prošle sezone – istaknuo je Rendulić. Dodaje i kako postoji mnogo prostora za napredak.

Više o službenoj najavi sezone 2021/2022 možete poslušati niže: