Home Izdvojeno HAK: Kolona na A3 od Kosnice prema Lučkom duga 10 kilometara

HAK: Kolona na A3 od Kosnice prema Lučkom duga 10 kilometara

PODIJELITE

Krećete li danas na put – bilo na more ili u unutrašnjost, pripremite se na gužve na autocestama, naročito kod naplatnih kućica.

– Na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Kosnice u smjeru naplatnih postaja Lučko – kolona je duga oko deset kilometara. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Jankomira u smjeru naplatnih postaja Lučko – kolona je duga oko 500 metara – poručuju iz HAK-a.

Gužve se stvaraju i na autocesti A4 Goričan – Zagreb jer je zatvoren ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela (istoka) u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada). U zoni radova čvora Kraljevečki Novaki u oba smjera prometuje se suženim kolnikom.

– Pojačan je promet na cestama u smjeru mora kao i u priobalju. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Vozi se usporeno i u koloni u pokretu između naplatnih postaja Lučko i čvora Bosiljevo 2. Pojačan je priljev vozila i u većini trajektnih luka – upozoravaju iz HAK-a.

Prilikom putovanja sve informacije o stanju na cestama pronađite na stranicama HAK-a.