Home Gospodarstvo Što mislite o urbanističkom planu našeg grada? Saznajte o izmjenama u javnoj...

Što mislite o urbanističkom planu našeg grada? Saznajte o izmjenama u javnoj raspravi

Iduće srijede će se održati i javno izlaganje, a evo kako možete podnijeti svoje primjedbe na prijedloge

PODIJELITE

Grad Velika Gorica objavio je poziv za javnu raspravu o izmjenama i dopunama u urbanističkom planu. Konkretno se radi o javnoj raspravi o Prijedlogu Ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te javnoj raspravi o Prijedlogu II. Ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te s tim u vezi V. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice.

“Pozivaju se svi zainteresirani građani, predstavnici tvrtki i udruga te ostali zainteresirani na sudjelovanje u javnoj raspravi. Javna rasprava trajat će od 17. – 24.04.2023. godine.”, pišu iz Grada.

Navedeni prijedlozi izmjena će se izložiti tijekom trajanja javne rasprave na javni uvid u zgradi Gradske uprave Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica, soba 415, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati kao i na mrežnoj stranici Grada Velike Gorice OVDJE.

Javno izlaganje Prijedloga ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice održat će se 19.04.2023. godine s početkom u 09:00 sati te u 10 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka 37, u dvorani Gradske vijećnice Grada Velike Gorice.

Iz Grada navode da će stručna tumačenja tijekom trajanja javne rasprave osigurat će nositelj izrade prostornog plana Upravni odjel za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice i stručni izrađivač prostornog plana Urbanistički institut Hrvatske d.o.o. iz Zagreba, Frane Petrića 4.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja mogu se tijekom trajanja javne rasprave do uključivo 24.04.2023. godine dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, 10 410 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34. Uvid u plan i davanje primjedbi može se ostvariti i on-line OVDJE.