Home Izdvojeno GRAD Ispunite kratku anketu o energetskoj potrošnji u kućanstvima

GRAD Ispunite kratku anketu o energetskoj potrošnji u kućanstvima

Žele utvrditi stanje objekata i starost stambenog fonda kako bi točnije utvrdili kolike su još potrebe građana za energetskom obnovom, zamjenom neučinkovitih ložišta i slično

PODIJELITE

Želeći pridonijeti energetskoj tranziciji koji je pred Hrvatsku stavljen donošenjem Europskog zelenog plana, Velika Gorica je donijela strateške dokumente usmjerene povećanju energetske učinkovitosti, ali i one usmjerene poboljšanju kvalitete zraka.

Svjesni smo činjenice da je Europa pred nas postavila jako visoke ciljeve, ali smo isto tako svjesni da ljestvicu možemo preskočiti samo ukoliko smo svi usmjereni istom cilju i radimo zajedno na njegovom ostvarenju.”, navode iz grada.

Slijedom navedenog, pripremili su kratki Upitnik o osnovnim podacima o energetskoj potrošnji, kako bismo ispitali energetske navike sugrađana te bili spremni za buduće natječaje sa što točnijim podacima o energetskim performansama objekata i potrebama lokalnog stanovništva. Nakon što se utvrdi stanje objekata i starost stambenog fonda, moći će se točnije utvrditi kolike su još potrebe građana za energetskom obnovom, zamjenom neučinkovitih ložišta i slično, što će ujedno biti i platforma za odluku o budućim gradskim javnim pozivima.

Sukladno navedenom, pozivamo Vas da se uključite i ispunite Upitnik, kako bismo zajedno pokazali da je Velika Gorica veliki grad po mjeri malog čovjeka.

Predstavnike stambenih zgrada molimo da unesu podatke za onaj ulaz čije suvlasnike predstavljaju.

Upitnik se nalazi OVDJE.