Home Izdvojeno Što mislite o javnom prijevozu u Velikoj Gorici? Ispunite anketu!

Što mislite o javnom prijevozu u Velikoj Gorici? Ispunite anketu!

PODIJELITE

Iz Grada Velike Gorice objavili su kako je u tijeku izrada projekta “Analiza javnog lokalnog linijskog prijevoza putnika u cestovnom prometu Grada Velike Gorice”, a koju izrađuje Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

U analizi postojećeg stanja ispituju se korisnički zahtjevi putnika u javnom prijevozu s ciljem poboljšanja postojeće usluge. Sukladno navedenoj analizi kreiran je anketni upitnik.

U anketi imate priliku napisati prijedlog linije javnog prijevoza, a koju biste koristili svakodnevno umjesto automobila, relacije koje najčešće prolazite te druge prijedloge za poboljšanje usluge javnog prijevoza.

Anketni upitnici su u potpunosti anonimni, a jedan anketni upitnik odnosi se na jednu osobu (koja je starija od 15 godina), te iz Grada mole da se anketni upitnik samo jednom.

Link za online anketu nalazi se na linku: https://forms.gle/yjVngnbqP7QG623G6

Podsjetimo, na Sjednici Gradskog vijeća u srpnju 2020. godine navedeno je se se intenzivno radi s prometnim fakultetom na akcijskom planu kako bi se smanjili troškovi javnog prijevoza ili pronašao novi model prijevoza.