Home Izdvojeno Grad daje nove gradske vrtove – evo kako možete dobiti vrtnu parcelu...

Grad daje nove gradske vrtove – evo kako možete dobiti vrtnu parcelu na korištenje

PODIJELITE

Gradonačelnik Grada Velike Gorice temeljem članka 4. Zaključka o provođenju projekta “Gradski vrtovi” raspisuje Natječaj za davanje vrtnih parcela na korištenje. Vrtne parcele imaju svrhu proizvodnju hrane, začinskog bilja i cvijeća za vlastite potrebe.

Vrtne parcele se nalaze u Podbrežnici, na kraju Sinjske ulice, a davat će se na korištenje na vrijeme od dvije godine bez naknade. Postoji mogućnost produljenja korištenja pod uvjetom da se korisnici prema istima odnose pažnjom dobrog gospodara.

– Pravo podnošenja zahtjeva za davanje na korištenje vrtne parcele ima osoba s prebivalištem na području Grada Velike Gorice koja nema u vlasništvu, suvlasništvu, zakupu ili na korištenju drugo obradivo zemljište. Zahtjev za davanje na korištenje vrtne parcele može podnijeti samo jedan član zajedničkog kućanstva – poručuju iz Grada.

Kriterije za utvrđivanje liste za davanje vrtnih parcela na korištenje, dokaze koje trebate priložiti te ostale potrebne informacije, kao i obrazac prijave možete pronaći na stranicama Grada Velike Gorice ili u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Velike Gorice u sobi 407/IV ili na broj telefona 6269 947.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 10. travnja.