Home Vijesti Gorički vatrogasci odlični na međunarodnom natjecanju u Karlovcu

Gorički vatrogasci odlični na međunarodnom natjecanju u Karlovcu

Ekipa Javne vatrogasne postrojbe je rangirana u srebrnu kategoriju ekipno te je osvojila 3. mjesto u kategoriji za najboljeg bolničara

PODIJELITE

U Karlovcu je 8. i 9. lipnja održano svjetski cijenjeno međunarodno natjecanje iz spašavanja u prometu 2. Croatia Rescue Challenge na kojem je sudjelovala ekipa Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica. Ekipa je bila sastavljena od pet djelatnika postrojbe i jednog doktora hitne medicine, rangirana je u srebrnu kategoriju ekipno te je osvojila 3. mjesto u kategoriji za najboljeg bolničara.

“Samo natjecanje iziskuje jako puno koordinacije, mnogo znanja u različitim načinima vođenja intervencije u ovom slučaju vježbe, tehnikama pristupa i izbavljanja unesrećene osobe te medicinskog zbrinjavanja iste, gdje je naša ekipa odlično savladala sve prepreke i zadaće te je pokazala zavidno znanje i spretnost”, navode iz Javne vatrogasne postrojbe.

Bio je to odličan dan tijekom kojeg su prikupljena mnoga znanja i iskustva, što će rezultirati bržim i lakšim obavljanjem najtežih zadaća u prometu na zadovoljstvo svih naših građana. Čestitamo ekipi!