Home Sport Gorički Maraton klub ostvario odlične rezultate u Osijeku

Gorički Maraton klub ostvario odlične rezultate u Osijeku

Neki su članovi na ovom ekipnom i pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu ostvaerili i nove osobne rekorde. Čestitamo!

PODIJELITE
Foto: Maraton klub Velika Gorica/web

Jučer je u sklopu Osijek Ferivi polumaratona, održano ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, gdje je gorički Maraton klub nastupio sa ženskom i muškom ekipom.

– Od naših predstavnica ljepšeg spola prva u cilj ulazi Lana Pečnik s vremenom 1:44:36 te se pozicionira na 15. mjesto u kategoriji Ž35. Odmah nakon nje ciljem prolazi i Sanja Klarin s vremenom 1:52:59 te zauzima 27. mjesto kod seniorki te postavlja svoj novi osobni rekord za više od 15 minuta. Treća članica našeg tima je bila Renata Horvatek se s vremenom 1:56:45 penje na brončanu poziciju u kategoriji Ž55 – kazali su iz Maraton kluba.

Pohvalili su se i uspjesima muške ekipe maratonaca, koji su ostvarili odlične rezultate, a neki od njih i osobne rekorde.

– Utrku od 21,1 km je najbrže istrčao Bruno Škrinjarić u vremenu 1:14:07 te se penje na 10. mjesto kod muških seniora i postavlja svoj novi osobni rekord za više od 2 minute. Nakon njega ciljnom ravninom prolazi i Martin Pečnik, koji se s vremenom 1:28:45 penje na 14. mjesto u kategoriji M40 i postavlja svoj novi osobni rekord. Naš maratonac Danijel Trgovac utrku zavšava za 1:34:27, čime se plasirao na 31. mjesto u kategoriji M40 – nastavili su iz Kluba.

Najavili su kako nakon uspjesnih natjecanja slijedi veoma kratak odmor, a već sljedećeg vikenda nastupaju članovi nastupiti na Prvenstvu Hrvatske na stazi od deset tisuća metara u Zagrebu te na 1. kolu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) u Čakovcu.

Ukupni rezultati pojedinačnog i ekipnog Prvenstva Hrvatske u polumaratonu dostupni su ovdje.