Home Izdvojeno Gorička trkačica Vedrana Janjić najbolja u ženskoj konkurenciji

Gorička trkačica Vedrana Janjić najbolja u ženskoj konkurenciji

Maraton klub Velika Gorica i ovog je vikenda odličnim rezultatima obranio prvo ekipno mjesto u Samoborskoj zimskoj trail ligi

PODIJELITE
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Gorički maratonci i ovog nam ponedjeljka serviraju standardno dobre vijesti koje stižu sa Samoborskog gorja. Tamo je u subotu održano 8. kolo Samoborske zimske trail lige na kojem Maraton klub Velika Gorica iznova brani prvo mjesto u ekipnom poretku.

Ovog su vikenda, na zimskim uvjetima, snijegu i ledu, najbolji pojedinačni rezultat imala je Vedrana Janjić koja je osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji na dugoj stazi. Vedran Planinšek bio je drugi među muškima na istoj stazi. Fantastični su još na dugoj stazi bili Matej Janjić (3. muški) i Jasna Mikulić (4. žena). Jasna je poslije utrke imala dvostruko slavlje jer je osim osvajanja puno bodova proslavila i rođendan.

Na dugoj stazi još su trčali Hrvoje Mikulić (9. mjesto), Josip Martinović (12. mjesto) i Danijel Trgovac (19. mjesto). Na kratkoj stazi pregršt bodova za naš Klub osvojili su Kristina Terzić (10. žena) i Marijan Malčević (12. muški), dok je izvan konkurencije za bodove trčao i na snijegu guštao Nedjeljko Babić (23. mjesto).

Do kraja lige još su tri kola, a pridružujemo se željama velikogoričkih maratonaca da će u finalu, 11. veljače baš njihova ekipe podići pobjednički pehar. Pozivaju i sve trkače da spoje uživanje u trčanju s uživanjem na snijegu te dođu u subotu na Samoborsko gorje.