Home Izdvojeno Gorička policija: Vikend protekao bez kazni vozačima!

Gorička policija: Vikend protekao bez kazni vozačima!

'Ovakve akcije provodimo kako bi kod vozača potakli pozitivna ponašanja u prometu a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila'

PODIJELITE

U provedenoj vikend akciji goričke policije, na području policijske postaje Velika Gorica a temeljem plana PU Zagrebačke nije utvrđen nijedan ciljani prekršaj! Utvrđeno je deset ostalih prekršaja iz domene prometa.

– Nije zatečeno vozača pod utjecajem alkohola. Niti jedan vozač nije zadržan u posebnoj prostoriji PP Velika Gorica do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohol), kao ni uhićen i doveden na nadležni Prekršajni sud – kazali su iz policije.

U vrijeme provođenja akcije nije se dogodila ni jedna prometna nesreća, dok se u ostalo vrijeme vikenda dogodila 1 prometna nesreća sa materijalnom štetom.

– Ovakve akcije provodimo kako bi kod vozača potakli pozitivna ponašanja u prometu a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća vozača sa najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila – istaknuli su iz PP Velika Gorica.