Home Crna Kronika U Gorici uhićen diler (36) dok je pretovarivao marihuanu iz vozila

U Gorici uhićen diler (36) dok je pretovarivao marihuanu iz vozila

PODIJELITE
foto: PUZ

U srijedu, 6. prosinca, u večernjim satima na području Velike Gorice prilikom pretovara marihuane iz jednog u drugo teretno vozilo zatečen je 36-godišnjak. Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke nad njim su proveli kriminalističko istraživanje te su zaplijenili 78.843 grama marihuane.

– Slijedećeg dana obavljene su pretrage vozila kojima se koristio te je u jednom vozilu pronađeno 20 paketa s marihuanom, a u drugom 50 paketa s marihuanom. Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Novog Zagreba pronađeno je još jedno teretno vozilo kojim se koristio osumnjičeni 36-godišnjak čijom pretragom je pronađeno 5 paketa s marihuanom – javili su iz PUZ-a.

foto: PUZ

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao u navedenim vozilima te isporučivao drugim dilerima na području Zagreba i Zagrebačke županije.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku.

foto: PUZ