Home Crna Kronika FOTO Zaplijenjeno više od deset kilograma marihuane

FOTO Zaplijenjeno više od deset kilograma marihuane

PODIJELITE

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga uhitili su dvojicu osumnjičenika nakon što su saznali da se 34-godišnjak bavi prodajom droge i nakon što je 17. siječnja obavljena kupoprodaja s 37-godišnjakom. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika te zaplijenili preko deset kilograma marihuane i 11 mililitara ulja sjemena konoplje.Zapljena marihuane PUZ (7)

 – Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 34-godišnjak na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane, koju je potom skrivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu marihuanu, u količinama od po kilogram i više, preprodavao drugim osobama među kojima je i 37-godišnjak koji je također drogu dalje preprodavao. Protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. st. 2 KZ-a te su predani pritvorskom nadzorniku – poručili su iz PUZ-a.Zapljena marihuane PUZ (3)

Temeljem naloga suca istrage policijski službenici pretražili su osobni automobil kojim se koristio 37-godišnjak te su pronašli dva paketa s ukupno 2.248 grama marihuane, a pretragom  osobnog automobila kojim se koristi 34-godišnjak pronašli deset paketa s ukupno 7.813 grama marihuane.

Foto: PUZ