Home Zanimljivosti FOTO Vrhunski kozmetički tretmani čekaju vas u Beauty centru Vanessa

FOTO Vrhunski kozmetički tretmani čekaju vas u Beauty centru Vanessa

PODIJELITE

Vrhunski kozmetički tretmani više nisu nedostupni. Po pristupačnim cijenama u središtu Velike Gorice možete si priuštiti uljepšavanje lica i tijela u Beauty centru Vanessa na adresi Trg kralja Tomislava 41.

Koristeći svjetski priznate brandove poput  Babora, Selvert thermala, Esensa Mediterana i Algologie, educirani kozmetičari s višegodišnjim iskustvom vašem licu i tijelu daruju mladolik i svjež izgled, lišen svakog znaka umora.beauty-centar-vanessa-3Najluksuzniji tretman na tržištu – 24k gold i čista hijaluronska kiselina s radio frekvencom možete pronaći upravo ovdje. Beauty centar Vanessa nudi niz tretmana za uljepšavanje i pomlađivanje lica kroz antiage tretmane, hidrataciju za problematičnu kožu, galvansku struju, mikrodermoabraziju, face lifting, caviar lifting, mezoterapiju.

Za zategnuto i svježe lice i tijelo u centru nude tretman radiofrekvencije koji zagrijava dublje slojeve kože i potiče proizvodnju kolagena. Nakon ovakvog tretmana bore su manje vidljive, a koža je čvršća.

Od wellness rituala tu su anticelulitni programi od kavitacije, body formera, mezoterapije i razne masaže od aroma masaže lice, kineske masaže glave, klasične masaže stopala i refleksoterapije kao i depilacija koja kožu ostavlja glatkom i do šest tjedana.beauty-centar-vanessa-4Sve popularnije japansko iscrtavanje obrva možete pronaći upravo ovdje, kao i trajni make up, nadogradnju trepavica jedan na jedan – takozvani ruski volumen kojim se postiže glamurozniji, dublji pogled.

U Beauty centru Vanessa vrlo dobro znaju da ruke, svakodnevno izložene raznim vremenskim utjecajima, zahtijevaju posebnu njegu. Zato  u svojoj raznolikoj ponudi tretmana imaju i manikuru, geliranje i nadogradnju noktiju te pedikuru.beauty-centar-vanessa-5U ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi svakom klijentu pristupa se individualno. Nakon razmatranja njegovih želja, slijede pripreme za tretman.

-Svake godine idemo na sajmove ljepote, non-stop pohađamo edukacije i usavršavamo se u svom poslu. Uvijek savjetujemo svoje klijente kako održavati tijelo zdravim i lijepim. Trudimo se da tretmani budu što učinkovitiji, pa klijenti iz našeg beauty centra uvijek odlaze zadovoljni – rekla nam je vlasnica Beauty centra Vanessa, Dijana Kalender.beauty-centar-vanessa-1U vrhunsku uslugu i sve blagodati kozmetičkih tretmana Beauty centra Vanessa možete se uvjeriti od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati i subotom od 8 do 15 sati.

[print_gllr id=59344]