Home Izdvojeno FOTO UMi London najbolji je mobitel u svojoj klasi

FOTO UMi London najbolji je mobitel u svojoj klasi

PODIJELITE
Foto: UMi London

Svaki mobitel nečim se hvali. UMi London sprijeda je i straga zaštićen 2.5D zakrivljenim i otpornim staklom tipa T2X-1, a okvir mu je od laganog aluminija. Praktički je neuništiv. DG Twin-Shield tehnologija omogućava da ostane neoštećen nakon pada s 1.5 metra visine. Može se njime navodno i tući orahe, ali nije preporučljivo. Za to postoje drobilice. Da provjerimo o kakvom se uređaju točno radi, uputili smo se u – Mraclin.umimraclinginko-11

UMi London pripada osnovnoj klasi mobilnih uređaja. Radi na MediaTek MT6580 Quad-Core čip setu radnog takta 1,3GHz. Ugrađenih 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširivo je preko microSD ulaza do 32 GB. Baterija i kamera su Sonyjeve. Kapacitetom od 2050 mAh možete bez prestanka surfati desetak sati, razgovarati cijeli dan, a glazbu slušati dva dana. Stražnja kamera (od 8 MP) radi s IMX149 senzorom (Sony) i LED bljeskalicom, prednja ima 2MP. Aplikacije pokreće Android 6.0 Marshmallow.

UMi London vrhunski je dizajniran mobilni telefon. Otporan je i vitak, debljine svega 4.8 mm i mase 160 grama. Stražnji su mu rubovi zakrivljeni, čime se povećava udobnost u ruci. Dostupan je u bijeloj, crnoj i zlatnoj boji.

U protekle dvije godine, koliko postoje, UMi je prodaju učetverostručio, kao i broj zaposlenika. Šire se s azijskog na europsko tržište, gdje planiraju veliki posao. Jack i Judy stručnjaci su za tržište i marketing. Tvrde, za ovu cijenu ne možete dobiti kvalitetniji uređaj. Usporedili smo cijenu UMi-evu cijenu i karakteristike sa Samsungovim (novi Galaxy J1 2016) i Alcatelovim (popularni OneTouch Pop C7) uređajima istoga ranga. Ne samo da ih UMi London “šiša” cijenom, memorijom i kvalitetom kamere, nego je pet-inčnim zaslonom SHARP IPS rezolucije HD 1280*720 jači i od jednog i drugog aparata. Što se cijene tiče, za Alcatelov mobitel (4”) trebate izdvojiti 949 kuna, za Galaxy čak 1049, dok UMi London stoji 749 kuna. Jamstvo na njega vrijedi dvije godine.umimraclinginko-15

Mraclinska tvrtka Solaterm d.o.o. ekskluzivni je zastupnik UMi-a za Hrvatsku. Vlasnik joj je naš stari znanac Stjepan Čunčić. Solaterm je najveći distributer mobilnih uređaja “od Siska do Zagreba”. Već neko vrijeme UMi London (zlatni i crni) prodaje se u poslovnicama Hrvatske pošte. Prodaja raste, hvale se tehničari Solaterma, broj reklamacija ostaje isti. Nula. Kontaktirati ih za sve dodatne informacije možete na njihovom webu ili na +385 (0)1 6224 227.umimraclinginko-7S kineskim smo gostima prijateljstvo zapečatili druženjem na Čunčićevom gruntu. Još smo mlado ginkovo drvo zajedničkim snagama nahranili, dali mu vode i učvrstili ga bambusom. Poznato po ljekovitim svojstvima, ginkovo je drvo živući fosil. Ujesen mu lišće dobije zlatno žutu boju i obično opadne u jednom danu. Ginkov dan jedini je poznati praznik čiji datum pada u istom gradu, na istoj zemlji, u istom drvoredu neovisno o ljudskoj volji. Sreća stigne neočekivano.