Home Izdvojeno FOTO Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i ove godine...

FOTO Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i ove godine gradu poklonili predstavu

PODIJELITE

U sklopu obilježavanja Dana osoba s invaliditetom ”Volim život”, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica izvela su predstavu ”Gradu s ljubavlju”. Pjevali, su, plesali i glumili. Djeca svih uzrasta, od prvog do osmog razreda, te stariji korisnici odgojnih skupina do 21 godine, intenzivno su se pripremali za ovu svečanost puna tri mjeseca. Radili su, učili, vježbali, ponavljali kako bi sve bilo spremno kada izađu na pozornicu.

– Djeca su cijelo vrijeme priprema bila napeta, u iščekivanju priredbe jer svatko želi pokazati najbolje što je napravio, Imamo male glumce, lutkarsko kazalište, zboraše. Nama je ovo naš velik dan – rekla je Ana Muhvić, vjeroučiteljica u Centru za odgoj i obrazovanje velika Gorica.

Ovo je već četvrta predstava za redom koja polako postaje tradicionalna. ”Gradu s ljubavlju” korisnici Centra doista su odradili puna srca.

– Djeca vole to što rade, uglavnom slušamo njihove potrebe, želje,ona koja vole pjevati pjevaju, koja vole glumiti, glume. Osluškujemo i njihove afinitete i onda s ljubavlju sve to rade – rekla je Nikolina Vučković Barišić , ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica

Predanost u pripremama je obostrana jer učitelji hvale svoje male korisnike koji se vesele svim aktivnostima u Centru. Prva sljedeća na redu je Božićna predstava.