Home Gospodarstvo FOTO U pripremi izgradnja još jednog parkinga u Ulici Slavka Kolara

FOTO U pripremi izgradnja još jednog parkinga u Ulici Slavka Kolara

Cilj je olakšati stanovnicima

PODIJELITE

Kako je bilo i najavljeno, stanari Gradske četvrti Braće Radić dobivaju novi parking. Nakon obnove ulice Slavka Kolara početkom ljeta su iz gradske četvrti komentirali kako i dalje na tom području nema dovoljno lokacija parkiranje automobila.

Stoga je jutros VG komunalac krenuo s pripremnim radovima za novo parkiralište koje će se nalaziti u Ulici Slavka Kolara u blizini Umjetničke škole Franje Lučića. Investitor radova je Grad Velika Gorica te bi radovi trebali krenuti od ponedjeljka, 21. kolovoza, kada će biti poznato i više informacija o tome koliko će se novih parkirnih mjesta izgraditi. Kako navode iz Gradske četvrti, dio je to većeg projekta rekonstrukcije Ulice Slavka Kolara od kućnog broja 19 do 37.

Podsjećamo, predsjednik Vijeća Gradske četvrti Braće Radić, Josip Kolić, ranije je istaknuo kako je cilj ovih prostornih promjena olakšati život stanovnicima. Unatoč betonizaciji, rade i na tome da povećaju količinu zelenila te da urede park između stambenih zgrada. U planu im je i posaditi nova stabla.