Home Izdvojeno FOTO U Kobiliću veselo i puno natjecateljskog duha

FOTO U Kobiliću veselo i puno natjecateljskog duha

Od 18 sati čeka nas koncert benda Exotic

PODIJELITE
Foto; Katarina Drvodelić

U Kobiliću se danas povodom obilježavanja dana mjesta održavaju seoske sportske igre. Poslužilo ih je vrijeme, ali i epidemiološke prilike za razliku od prošle godine kada ovakve zabave nije bilo.

Ove godine se za igranje starih seoskih igara prijavilo 12 ekipa što je čak dvije ekipe više nego prije dvije godine. “Sve ekipe će proći kroz sve igre, a ekipe su mješovite, ima starijih i mlađih. Većinom su se prijavili domaći, ali ima i nešto prijatelja kluba iz drugih mjesta.“, govori nam tajnik kluba NK Vatrogasac Kobilić.

Od 18 sati koncert na otvorenom

Goran Smolčić, voditelj igara ispričao nam je da su zadovoljni odazivom. “Ono što mi pokušavamo napraviti što bolje je da nam dođu ekipe izvan mjesta, no poslije korone moramo i s ovime biti zadovoljni. Malo po malo to raste. Većina ljudi ovdje su djeca i to nam je najbitnije.”

Govori nam i kako one zanimljivije igre na raspored stižu u popodnevnim satima, nakon ručka, kada posjetitelje očekuje i grah na račun nogometnog kluba Vatrogasac. “Prve godine smo ovaj puta dodali i živu muziku. Od 18 sati će nas zabavljati bend Exotic.”, zaključuje i poziva sve da se dođu zabaviti.