Home FOTO VIJEST FOTO Tuđmanac uoči Valentinova uljepšala ljubavna klupa

FOTO Tuđmanac uoči Valentinova uljepšala ljubavna klupa

Zaljubljeni će se moći fotkati ali i ostaviti ljubavnu poruku

PODIJELITE

Grad Velika Gorica i VG Komunalac uoči Valentinova odlučili su urediti mjesto za zaljubljene na Tuđmancu ispod borova na glavnoj šetnici.

Klupu za goričke golupčiće krase srdašca, i mjesto je na kojem će građani moći kredom pisati ljubavne poruke inicijale, te se fotkati.

– Bliži nam se blagdan Valentinova, a s obzirom da već dugo nismo postavili nešto zanimljivo u gradu, odlučili smo ukrasiti najveću šetnicu u Parku s velikim srcima i klupom za zaljubljene. Zanimljivo je da će zaljubljeni moći ostaviti poruku kredom na velikom srcu kod klupe- kazali su iz Grada.

U ovoj lijepoj akciji sudjelovali su i učenici iz PŠ Dubranec koji su napravili ukrase i napisali poruke na temu – što je za njih ljubav.

– Učenici su dobili zadatak da razmisle o tome što je za njih ljubav. Djeca iskrenije i bolje iskazuju ljubav nego mi odrasli, jako smo zadovoljne njihovim porukicama i pjesmicama, a dodatno su pridonijeli i ukrasima koje su napravili u obliku zavjesa- kazale su učiteljice Irena Meštrović i Martina Mamić iz područne škole Dubranec.