Home Izdvojeno FOTO Skoknite na sajam u Vukovini, uskoro kreće zanimljiv program

FOTO Skoknite na sajam u Vukovini, uskoro kreće zanimljiv program

U galeriji pogledajte što sve tamo danas možete pronaći

PODIJELITE

Udruga “Vukovina u srcu” petu godinu zaredom i ovog je prosinca organizirala božićni sajam kreativaca pod nazivom “Nešto za bor, nešto za pod bor”. Trenutno, pa sve do 21 sat, trajat će aktivnosti i sajam kreativaca. Podsjetimo, prošle godine se ovaj sajam, zbog epidemioloških razloga, održao online.

Sandra Maršić, predsjednica Udruge Vukovina u srcu, govori nam kako je na sajmu ove godine dobar odaziv. “Došlo je 20 najavljenih izlagača i nekoliko onih koji se nisu prijavili što nam je vrlo drago. U ponudi su rukotvorine i umotvorine, poput knjiga i slikovnica do likovnih radova poput oslikavanja kišobrana i slično. Ima i proizvoda koji se proizvedu na OPG-ovima koji se sada mogu kupiti u prigodnom pakiranju, ali i radova Udruge Vukovina u srcu.”, govori.

U ponudi na sajmu ima raznih proizvoda poput sapuna, svijeća, kuglica, nakita, likovnih radova… Ove godine su najbrojniji na sajmu članovi zadruge Dar-Mar u pratnji voditeljica koji su vrlo zainteresirani za sudjelovanje, a ovo im je prva godina da sudjeluju kao zadruga.

Sajam kreativaca organiziran je u odličnoj suradnji što samo uljepšava cjelokupnu atmosferu. Tako je tehnička podrška za sajam stigla od profesora informatike iz osnovne škole koji će pomoći pri rasvjeti i drugim tehničkim stvarima za priredbu, a Dječji vrtić Lojtrica zaslužan je za dio dekoracija.

Kad završi sajam uvijek smo zadovoljni jer smo uspjeli privući nove ljude i izlagače. Prvi puta smo se odlučili i na prijenos uživo za one koji nisu mogli doći. Moći ćete nas gledati putem Facebook stranice u prijenosu koji će ići ponovno od 16 sati.” dodaje Maršić.

Od 18 sati kreće zabavni program koji uključuje suvremeni ples, zborsko pjevanje, prezentacije i čitanje slikovnica, pričanje legendi te predstava.