Home FOTO VIJEST FOTO Po gradu izvršene sanacije opasnih dimnjaka

FOTO Po gradu izvršene sanacije opasnih dimnjaka

Naravno, posla još uvijek ima

PODIJELITE

Tijekom jučerašnjeg dana krenulo se sa sanacijom javnih objekata, te se radi na uklanjanju opasnih dimnjaka po gradu, a statičari su na terenu po cijele dane. Kako navode iz Javne vatrogasne postrojbe, izvršena je sanacija opasnih dimnjaka na Muzeju Turopolja, a u posljednja dva dana odradili su preko 70 intervencija. Naravno, posla još uvijek ima, a vrijedni vatrogasci sve to rade s ciljem zaštite života i materijalno dobra grada i građana.

Za hitne potrebe za statičarem možete se javiti gospodinu Galiću na kontakt broj 099 3999 493.

Muzej i Gradska knjižnica zatvoreni

Podsjećamo i kako su zbog sanacije Muzej Turopolja, Galerija Galženica i Gradska knjižnica zatvoreni, te ukoliko će se sve uspjeti sanirati, knjižnica bi svoja vrata ponovo trebala otvoriti u ponedjeljak, 4. siječnja 2021. godine, dok je za Muzej Turopolja izglednije da će to biti nakon 4. siječnja.

– S obzirom da još trebamo sanirati štete na građi i inventaru, vidimo se ponovno u ponedjeljak 4. siječnja 2021., s ponešto izmijenjenim radnim vremenom po lokacijama – kazali su iz gradske knjižnice.

Galerija Galženica ostaje zatvorena dok se osim štete samog objekta dodatno ne sanira i oštećen fundus iste. Nadalje, Knjižnica Galženica na Trgu Stjepana Radića nije pretrpjela veća oštećenja i bit će otvorena prema redovnom radnom vremenu od 8:00 do 19:30 sati, a tamo možete posuditi i knjige za djecu dok se Dječji odjel ponovno ne otvori.

Korisni kontakti

Kontakt brojevi za prijavu štete:
01/6269 – 900
099/ 4309 – 017
099/ 4835 – 891

Kontakt e-mail: prijava.stete@gorica.hr

  • Obavezno prilikom prijave priložiti fotografije štete, kao i kontakt brojeve!