Home Crna Kronika FOTO Parkirala kod nasipa pa vidjela kako joj razbijaju staklo na autu...

FOTO Parkirala kod nasipa pa vidjela kako joj razbijaju staklo na autu i kradu torbu

Osoba ili osobe u trenutku provale nisu izašle iz auta već su parkirale auto uz njen tako izvršili provalu i krađu

PODIJELITE
Foto: Čitateljica

Kako zločinima stati na kraj, pita se naša sugrađanka koja je u petak oko 16 sati doživjela groznu nepravdu. Naime, kod nasipa između Vukovine i Mraclina joj je nepoznati počinitelj provalio u automobil i ukrao torbu sa svim dokumentima i novcima.

Oštećena je u tom trenutku šetala psa po nasipu i vidjela nemili događaj izdaleka. Kako kaže, kontaktirala je policiju i kartice su blokirane, a ukradeno je 300 kuna, jedinih koje je imala. Vrijeme događaja je bilo između 16:10-16:20.

Navodi i kako se njena torba nije nalazila na vidljivom mjestu, već ispod suvozačkog sjedala. “Prije nego krenete s osudama i prozivkama, znam da je moja greška što sam torbu uopće ostavila u autu i dovoljno se grizem zbog toga. U moju obranu, torba nije bila na vidljivom mjestu i spletom okolnosti sam ju zaboravila spremiti na sigurno.”, objašnjava.

Opisala je trenutak provale i krađe: “Bio je bijeli automobil, kraći model. Osoba ili osobe u trenutku provale nisu izašle iz auta već su parkirale auto uz moj u kontra smjeru i kroz prozor razbile prozor na mom autu te izvukle torbu koja je bila ispod suvozačkog sjedala.” S informacijama je otišla na policiju nakon čega je napravljen zapisnik. Oštećena se nada i da će nadzorne kamere koje se nalaze u blizini pomoći u rješavanju slučaja.

Sugrađanka moli da, ako je itko prolazio tim putem, vidio registraciju ili ima bilo koji drugi podatak da se javi njoj ili u policijsku postaju. Također, sugrađanka moli i ako netko pronađe njenu torbu da joj se javi kako bi barem dokumente dobila nazad. Radi se o svijetlo smeđoj torbi od umjetne kože koja s obje strane ima dva zlatna cifa, jednu kraću ručku i jednu dugu ručku za preko ramena.