Home Izdvojeno FOTO Otvorena izložba učeničkih radova u Turističkoj zajednici Velika Gorica

FOTO Otvorena izložba učeničkih radova u Turističkoj zajednici Velika Gorica

Održat će i besplatnu radionicu izrade pisanica od stiropora, tkanina i različitih ukrasa

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Od danas, 3. travnja, imate priliku pogledati izložbu radova učenika OŠ Eugena Kvaternika, Područne škole Lukavec i članova Učeničke zadruge Eugen koje su izradili povodom uskrsnih blagdana. U prostoru Turističke zajednice možete pogledati razne pisanice i druge radove na temu Uskrsa.

Lorena iz sedmog razreda u OŠ Eugena Kvaternika nam je ispričala da su svi imali svoju slobodu u uređivanju pisanica: “Moji motivi su cvijeće i ostalo što ima veze s prirodom”. Sara Stepanić je ispričala kako je crtala cvijeće te da voli biti u Zadruzi te da se za ovu izložbu nisu dugo pripremali.

Foto: Mario Žilec

Radove su izradili učenici od prvog do sedmog razreda uz svoje učiteljice, a ovo je druga izložba nakon prikaza jaslica koju su održali u prosincu također u prostoru Turističke zajednice.

Učenici će u sklopu izložbe u srijedu, 5. travnja, u prostoru Turističke zajednice održati besplatnu radionicu izrade pisanica od stiropora, tkanina i različitih ukrasa. Radionica počinje u 16.30 sati, a svi zainteresirani mogu se prijavite na e-mail tzvg@tzvg.hr do sutra, 4. travnja.

Izložbu možete razgledati do 14. travnja.