Home Gospodarstvo FOTO Obnovljene prostorije NK Bana Jelačića

FOTO Obnovljene prostorije NK Bana Jelačića

PODIJELITE

Renovirane su prostorije Nogometnog kluba ”Ban Jelačić” u Vukovini. Uređeno je oko 500 metara kvadratnih prostora kojeg koriste nogometaši, treneri i vodstvo kluba. Prva je to obnova ovog objekta koji nije uređivan više od deset godina.

– Objekt nije obnavljan od dvijetisućitih godina kada je iz barake napravljen ostatak zidane zgrade i sada smo napokon nakon dugih godina dobili novu fasadu, krov i stolariju. Prostorije se koriste na svakodnevnoj bazi, svaki dan treninge ima sedam selekcija i svaki dan je tu između pedeset i stotinu roditelja koji prate svoju djecu na treninzima – rekao je Mario Karapandžić, tajnik NK Bana Jelačića.Grad je u posljednje tri godine u uređenje ovog objekta uložio pola milijuna kuna, a planira urediti i pomoćni teren s umjetnom travom.

– Ne mogu ništa drugo reći nego izraziti zadovoljstvo sa svima onima koji su doprinijeli i koji su nam partneri u ovom projektu, a posebno s onima koji rade s mladima jer se ovdje održava dječji turnir limača. Djeca nam dolaze iz cijele Hrvatske u Vukovinu. Tu se dobro osjećaju i igraju – rekao je jutros gradonačelnik Dražen Barišić prilikom obilaska kluba.

Foto: Mario Žilec