Home Izdvojeno FOTO Kvalitetan boks na domaćem terenu

FOTO Kvalitetan boks na domaćem terenu

PODIJELITE

Sinoć je u Maloj Buni na nogometnom terenu održan Bosački memorijalni turnir ‘Danijel Kalanj’. Niti 200 metara od rodne kuće, Ivica Bačurin sinoć je pokazao svoju snagu i tehniku u ringu pobijedivši Radomira Vujovića.

– Bilo je veliko zadovoljstvo boriti se ovdje. Radimir se pokazao kao čvrst protivnik što sam ja uvijek govorio za njega. Hrabar je, ne boji se primati batine i boriti se. Volio bi da se ovi mečevi održavaju i dalje, da ćemo imati neke povode i sponzore da se ovo nastavi. – rekao nam je Ivica Bačurin.

Memorijalni boksački turnir Danijel Kalanj (51)

Borbe na domaćem terenu Bačurina su naveli da razmišlja o dovođenju jakog imena u Veliku Goricu do kraja godine kako bi domaća publika mogla vidjeti jak meč uz ozbiljno ime. Sinoć su se u ringu našli amaterski mečevi ali i profesionalni. U teškoj i kvalitetnoj borbi Ivana Jukića i Srečka Janjića, Jukić iz Zadra odnio je pobjedu.

– Ovo je bila dobra borba, znao sam svog protivnika od prije, ali ipak je bilo teško i kvalitetno. Drago mi je što me Bačurin pozvao na ovaj događaj, uvijek bi se rado odazvao. – rekao nam je Jukić.

Mislav Kovačević dobio je borbu protiv Antonia Tkalčića iz Koprivnice u kategoriji do 60 kilograma.

– Upoznat sam s Antoniom od prije, ovaj meč je bio podjednak, bila je dobra borba i bilo je fer. Puno mi je ljepše nastupati na otvorenom, posebno ovdje gdje je domaća publika koja te podržava, super je doživljaj. – izjavio je Mislav Kovačević.

Memorijalni boksački turnir Danijel Kalanj (32)

U meču su uz profesionalne borbe bile i amaterske i to između seniorki Hrvojke Čudine iz Bedekovića i Tene Peček iz Svetog Mihaela. U kategoriji mlađih kadeta borili su se Pjer Gjuretić i Jakov Šalelović. Od juniora su se borili Antonio Cvetnić iz Velike Gorice protiv Dubravka Strenar iz Koprivnice. U kategoriji mlađih seniora, do 57 kilograma, borili su se nađi sugrađani Zvonimir Krilić i Luka Jančić. Od naših sugrađana u kategoriji mlađih seniora do 91 kilogram borili su se Max Pokupec i Filip Barić.

[print_gllr id=53386]