Home FOTO VIJEST FOTO Judo klub Fuji: Želimo osigurati nastavak besplatnog treniranja za naše članove!

FOTO Judo klub Fuji: Želimo osigurati nastavak besplatnog treniranja za naše članove!

'Nama je trenutno svaka donacija bitna, jer sve ovogodišnje donacije osiguravaju nam funkcioniranje Kluba za iduću godinu'

PODIJELITE

Danas, kao uvod pred utakmicu Hrvatske i Armenije, odigrana je humanitarna utakmica na ŠRC-u “Udarnik” između nogometašica Dinama i Fan cluba “Budi ponosan”, čiji je primarni cilj bio pomoći kroz donacije radu i djelovanju Judo kluba Fuji iz Velike Gorice i djeci sa invaliditetom koja tamo treniraju.

Kroz razgovor s voditeljicom Marinom Drašković doznali smo neke simpatične momente koji su se na ovoj hvalevrijednoj inicijativi dogodili. Iz Kluba su puni dojmova, dirnuti i sretni.

Svaka nam je donacija bitna jer nam osigurava funkcioniranje Kluba za iduću godinu!

Kako i sama Marina kaže, već su se navikli zvati samonicijativno za svaku donaciju, a ovo je prvi put da je netko za Fujijevce prvi inicirao ovako veliki događaj.

– Nemam riječi, bilo nas je malo iz Kluba ali plakali smo od smijeha. Djeci je bilo super, a naš Dorijan je ispucao prvu loptu, Pavao je najglasnije pjevao himnu, a jedna od blizanki, naša Lana žurila je s ispita zagrebačkoj gimnaziji i to ni više ni manje nego – taksijem!

U tekmu se spontano uključio i Marinin muž, inače trener Kluba koji radi s djecom koja imaju cerebralnu paralizu.

– Navijačima je falio jedan igrač, i moj muž Marko Belošević koji je inače jedan od trenera u klubu, dobio dres i neplanirano odigrao cijelu tekmu. Trenutno nam je svaka donacija bitna, jer sve ovogodišnje donacije osiguravaju nam funkcioniranje Kluba za iduću godinu, te besplatno treniranje našoj djeci – istaknula je voditeljica Kluba Marina Drašković.

Za dodatnu dozu smijeha i zabave pobrinuo se nezamjenjivi Mario Petreković, a cijelu akciju svojim je prisustvom podržao i gradonačelnik Krešimir Ačkar ali i Grad, koji je i financijski podržao cijelu priču.

– Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” jedna je od najljepših i najhumanijih priča u našem gradu. Ovakve akcije uvijek podržavam svim srcem – kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.