Home Gospodarstvo FOTO Jedinstven gurmanski doživljaj u središtu Velike Gorice

FOTO Jedinstven gurmanski doživljaj u središtu Velike Gorice

PODIJELITE

U novootovrenom restoranu ”Lobby food” na Zagrebačkoj 55 nude široku lepezu poznatih svjetskih specijaliteta. Jedino ovdje možete uživati u hrani pripremljenoj u woku, roštilju od dalmatinske junetine, meksičkim tortiljama i burgerima, a tu je i široka ponuda salata i vegetarijanskih menija. Za svakoga ponešto. Karlu Popoviću, vlasniku restorana, na prvom je mjestu zadovoljstvo kupaca, stoga u pripremi jela koriste namirnice domaćeg porijekla i provjerene kvalitete.

img_7154

– Iz okolice Splita dvaput tjedno dobavljamo friško meso, a ono u frižideru nikada ne stoji više od tri dana. Bez dobre sirovine nema i dobrog finalnoga proizvoda. Peciva koja koristimo u našim jelima proizvedena su u okolici Velike Gorice – ističe Karlo Popović.

img_7121

Uživati u hrani možete za šank-stolom u suvremeno uređenom interijeru s pogledom na Zagrebačku, a ljeti na terasi lokala. Pred očima posjetitelja šef kuhinje priprema Balkan burger. Lobby food jedini je restoran u Velikoj Gorici s halal certifikatom. Ćevapi i pljeskavice pripremaju se isključivo od junetine. U ponudi su i jela od piletine te odskora svinjska rebarca.

img_7124

– Rebarca se prvo kuhaju četiri do šest sati, a nakon toga idu na pečenje. Ovakva priprema uz barbeque umak jamči vrhunski gurmanski užitak – otkrio nam je chef.

img_7148

Ako nemate vremena ili ste na poslu hranu možete naručiti. Priprema se bogat i raznovrstan jelovnik gableca, a svaki dan moći ćete naručiti varivo, gulaš ili neko drugo toplo jelo ”na žlicu”. Djelatnici goričkih tvrtki iz susjedstva već su prepoznali kvalitetu usluge koju pruža ”Lobby food”.

img_7122

– Hrana je jako ukusna. Najdraža mi je Cezar salata, a dobri su im i ćevapi. Najviše mi sviđa odnos cijene i kvalitete – otkrila nam je Petra, zaposlenica obližnjeg obrta čiji je prvi odabir uvijek ”Lobby food”.

img_7132

Provjerili smo Petrinu tvrdnju i ugodno se iznenadili viđenim. U ovome slučaju pokazalo se da kvantiteta nije podlegla kvaliteti, porcije su pozamašne i odgovaraju cijeni hrane.