Home Velikogoričani na djelu FOTO Bravo Gorica! U kratkom roku prodani svi tulipani za Zakladu Ana...

FOTO Bravo Gorica! U kratkom roku prodani svi tulipani za Zakladu Ana Rukavina

Građani su se spremno uključili u akciju Foruma žena za pomoć Zakladi Ana Rukavina

PODIJELITE

Na platou ispred tržnog centra danas se održavala humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” gdje su građani kupnjom tulipana pomogli radu Zaklade Ana Rukavina. Riječ je o tradicionalnoj akciji koju organizira Socijaldemokratski forum žena SDP-a već 12 godina.

“Ovogodišnju tradicionalnu humanitarnu akciju održali smo nakon prisilne dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa. Zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su nam pomogli da naša akcija uspije. U vrlo kratkom roku prodali smo sve zalihe koje smo imali. Uz cvijeće dobili su i prigodni letak o važnosti rada Zaklade s kojim želimo osvijestiti da je u nama lijek i da svatko može pomoći!”, objašnjavaju iz Foruma žena.

Velika Gorica jedan je od 90 gradova i općina diljem Hrvatske u kojem se održala ova akcija. Sav prihod prikupljen prodajom tulipana donirat će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a on obuhvaća razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine, promicanje i poticanje mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.