Home Vijesti FOTO Barišić: Od 2017. do 2021. bit ćemo još bolji

FOTO Barišić: Od 2017. do 2021. bit ćemo još bolji

PODIJELITE
Foto: Zlatko Srbelj

Nakon prebrojavanja svih glasova na 68 biračkih mjesta te objave rezultata Državnog izbornog povjerenstva, gradonačelnik Dražen Barišić koji je u drugom krugu lokalnih izbora večeras osvojio treći mandat, obratio se svojim stranačkim kolegama, simpatizerima i svim građanima Velike Gorice u Clubu 100, gdje je HDZ-ova koalicija imala svoj izborni stožer. Uz njega su, prilikom obraćanja, stajali njegovi zamjenici, Krešimir Ačkar i Ervin Kolarec.

– Mislim da sam se 2009. godine našao u ovako sličnoj ekipi. Pobijedili smo u jako teškoj utakmici. Dobili smo povjerenje i nismo propustili drugu šansu da ga vratimo i da budemo na usluzi našim građanima i biračima. Od 2017. do 2021. bit ćemo još bolji. Dobili smo izbore, pobijedili smo. Mi smo najjača stranka i najjača koalicija. Mi imamo obavezu, u narednim godinama budimo svi zajedno i radimo za našu Goricu sa srcem kao što smo radili svih ovih proteklih mandata – rekao je gradonačelnik Dražen Barišić te zahvalio svima na pomoći.

Gradonačelnik je prilikom obraćanja pozvao političke suparnike da pobjedničkoj koaliciji budu partneri u izgradnji Velike Gorice.

Foto: Zlatko Srbelj