Home Izdvojeno FOTO 10. Turopoljska biciklijada HNS-a odlično prošla i uz kišu

FOTO 10. Turopoljska biciklijada HNS-a odlično prošla i uz kišu

PODIJELITE

Jučer je održana deseta Turopoljska biciklijada HNSa. Kod Muzeja Turopolja startala je ruta duga 22 kilometra. Biciklisti su odmorište imali u Jagodnom nakon 14 kilometara, a odredište na izletištu ‘Odranski ribič’ u Čičkoj Poljani. 10. Turopoljska biciklijada HNS-a okupila je HNSovce iz Dugog Sela, Orla i Rugvice te članice Ženske inicijative HNSa Grada Zagreba koja je pomagala u organizaciji. Kolona biciklista vozila je uz pratnju policije, medicinske pomoći i kombija, ako bi netko od biciklista izvanredno zatrebao prijevoz.

HNS biciklijada Face GBR (9)

Ove godine bile su organizirane i sportsko-zabavne aktivnosti -nogomet, turnir u beli, potezanje užeta, izbor za Miss i Mistera Biciklijade. 

HNS biciklijada Face GBR (1)
Pobjednici turnira u beli su Mira Haluga i Stjepan Kavur. Najmlađi sudionik ovogodišnje Biciklijade HNSa je Lovro Pranić sa samo pet godina, a najstariji Josip Bartalanić sa sedamdeset i dvije godine. Nagradu za najljepši osmijeh Biciklijade dobio je Roman Bergman. Mister Turopoljske biciklijade HNS-a je Mladen Freškura, prvi pratitelj mu je Hrvoje Freškura, a drugi Goran Cindrić. Miss Turopoljske biciklijade HNS-a 2016. je Violeta Mišerić, njena prva pratilja je Tatjana Bajo, a druga pratilja joj je Lana Janković.

Izvor: Facebook / Goran Beus Richenberg

HNS biciklijada Face GBR (3) HNS biciklijada Face GBR (6)

HNS biciklijada Face GBR (10) HNS biciklijada Face GBR (8) HNS biciklijada Face GBR (11) HNS biciklijada Face GBR (7)