Home Sport Dean Vučić novi trener seniorske ekipe ŽRK Udarnik

Dean Vučić novi trener seniorske ekipe ŽRK Udarnik

PODIJELITE

Ženski rukometni klub Udarnik završio je sezonu na osmom mjestu 2.Hrvatske rukometne lige Zapad. Predsjednik kluba Josip Mučnjak već razmišlja o novoj sezoni pa je tako u klub doveo novo ime. Dogovorena je suradnja s Deanom Vučićem.

-Nakon igračkih dana u RK Radnik, funkcije trenera mlađih dobnih skupina i sportskog direktora HRK Gorica, trenera ŽRK Radnik i ŽRK Gorica, te višegodišnjeg rada s minićima u svojoj rukometnoj školi prihvatio je poziv kluba da svojim znanjem i iskustvom pomogne našem klubu u još većoj ekspanziji te promociji ženskog rukometa u Velikoj Gorici. –istaknuli su u ŽRK Udarnik.

Vučić će preuzeti funkciju trenera seniorske ekipe kluba. Obavljat će i funkciju sportskog direktora kluba i šefa stručnog kadra mlađih dobnih skupina škole rukometa. Također, dogovorena je i suradnja sa njegovom rukometnom školom RŠ Vučići VG koja će postati izvor najmlađih talenata za školu rukometa.

-Nakon ponovnog pokretanja ŽRK Udarnik, ulaska u 2. HRL Zapad, te formiranja najveće škole rukometa za djevojčice na području grada Velike Gorice i okolice, cilj suradnje sa trenerom Vučićem je napraviti još veći korak prema još većoj ekspanziji ženskog rukometa u Velikoj Gorici i okolici.-rekli su u ŽRK Udarnik.