Home Izdvojeno Evo što od sutra možete pogledati u goričkom kinu

Evo što od sutra možete pogledati u goričkom kinu

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Još danas u Kinu Gorica možete pogledati filmove “Emoji film” i “Čuvaj me s leđa”. Već sutra repertoar se mijenja te na raspored dolaze filmovi “Mali Bigfoot” i “Počinjem ponovno”.

“Mali Bigfoot” animirani je sinkronizirani film koji su u trajanju od 92 minute režirali Jeremy Degruson i Ben Stassen. – Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede u 18 sati.

“Počinjem ponovno” je romantična komedija koju je u trajanju od 97 minuta režirala Hallie Meyers-Shyer. Glavne uloge tumače Reese Witherspoon, Michael Sheen i Lake Bell. – Razvedena četrdesetogodišnja Alice, majke dvoje djece, seli se u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti svoj rođendan. Tijekom proslave upoznaje tri mladića koji su doslovno švorc i bez krova nad glavom te im Alice ponudi da privremeno svi žive u njenoj kući. Zaplet nastaje kada se Alice zaljubljuje u jednog od mladića dok se istovremeno njezin bivši muž želi vratiti kući – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu od sutra do srijede u 20 sati.