Home Zanimljivosti Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna

PODIJELITE

Početak ovog tjedna bio je izrazito promjenjiv. Unatoč visokim temperaturama i sunčanim razdobljima, popodneva i večeri obilježili su obilni ljetni pljuskovi. Sljedećih nekoliko dana očekuje nas uglavnom sunčano vrijeme.

Danas je u Velikoj Gorici i okolici bilo sunčano s povremenom malom i umjerenom naoblakom. Najviša dnevna temperatura bit će do 24 stupnja Celzija, a puhat će i umjeren sjeveroistočni vjetar. Sutra će biti sunčano. Moguća je kratkotrajna jutarnja magla i slab vjetar. Jutarnje temperature kretat će se između 9 i 12, a dnevne do 28 stupnjeva Celzija.

U subotu će biti gotovo identično vrijeme, jedino što možemo očekivati više oblaka. Nedjelja će biti sunčana i topla s povremenom naoblakom. Temperature će se penjati do 27 stupnjeva.

Početak sljedećeg tjedna bit će izrazito topao, bit će sunčano s povremenom naoblakom. Sredinom tjedna temperature će se penjati iznad 35 stupnjeva Celzija.

Meteoalarm za središnju Hrvatsku ovih dana pokazuje zelenu boju što znači da su uvjeti gotovo idealni i nema potrebe za izdavanjem upozorenja.