Home Izdvojeno ERVIN KOLAREC Glas Velike Gorice u županiji!

ERVIN KOLAREC Glas Velike Gorice u županiji!

Drage moje Velikogoričanke i Velikogoričani vama od srca hvala na ovakvoj podršci svih dosadašnjih godina kao i na ovoj danas, bit ću Vaša snaga u Zagrebačkoj županiji!

PODIJELITE

Nakon što su obrađena sva biračka mjesta diljem županije, jasno je da je ‘novi stari’ župan Stjepan Kožić, no ono što je za naš grad od velikog značaja je činjenica da sada imamo glas Velike Gorice u županiji – a to je Ervin Kolarec!

– Želim zahvaliti svima koji su izašli na izbore, a posebno hvala svima koji su svoje povjerenje dali županu Kožiću, kolegi Tomljenoviću i meni. Vaše povjerenje naša je obveza i odgovornost i to ćemo svojim radom nastojati i opravdati. Drage moje Velikogoričanke i Velikogoričani vama od srca hvala na ovakvoj podršci svih dosadašnjih godina kao i na ovoj danas. Kako sam i rekao u kampanji, bit ću vaša snaga u Zagrebačkoj županiji – istaknuo je zamjenik župana Ervin Kolarec.

Podsjetimo, Ervin Kolarec bio je na mjestu zamjenika gradonačelnika od 2009. godine. Kroz svoje mandate bio je posvećen društvenom životu grada gdje je napravljen veliki pomak, razvio je odličnu suradnju s udrugama civilnog društva – sport, vatrogastvo, kulturno umjetnička društva, braniteljske udruge, udruge koje se bave problematikom osoba s invaliditetom…

Uz Ervina Kolarca, zamjenik župana je i Damir Tomljenović iz redova HDZ-a.