Home Izdvojeno DVD Velika Mlaka pomogao obitelji Sremić

DVD Velika Mlaka pomogao obitelji Sremić

PODIJELITE

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Mlaka posjetili su obitelj Sremić za koju smo nedavno pisali kako im je u požaru izgorjela obiteljska kuća.

dvd velika mlaka.jpg1

Prilikom posjete članovi DVD-a su dostavili i pomoć koja je prikupljena u DVD-u, u suradnji sa Udrugom Gordan Likić i Crvenim križem Velika Gorica.
– Veliko hvala i svaka im čast, donijeli su nam hrane, odjeću, sapuna, šampona. Nadamo se da ćemo na proljeće moći krenuti raditi iznova. – rekao nam je Milivoj Sremić.

Gornji kat kuće izgorio je, a donji je uništila voda, no uspjeli su sačuvati neke stvari. Milivoj trenutno sa svojom majkom živi u sestrinoj kući te kaže kako i dalje primaju pomoć i čekaju izvješće i odgovor od općine.

dvd velika mlakaa

Podsjetimo, vatra je buknula u poslijepodnevnim satima i zahvatila cijelu drvenu kuću koja je na očigled nestajala u plamenu. U njoj su živjeli 68-godišnja majka i njezin 47-godišnji sin koji su u trenu ostali bez svega. Na sreću nitko nije ozlijeđen, no pomoć je i dalje itekako potrebna.

Pomoć je i dalje potrebna, prvenstveno u hrani, odjeći i obući. Svi koji mogu i žele pomoći neka se jave sinu Milivoju Sremiću na broj 098 198 24 86.

Fotografije: Facebook stranica DVD Velika Mlaka