Home Izdvojeno Dođite na humanitarni Stand up i pomozite Marini

Dođite na humanitarni Stand up i pomozite Marini

Minimalna donacija je 10 kuna, a Marini i njezinoj obitelji prikupljena sredstva za opremu za vježbanje donirat će Udruga TURbina i Gorički klub mladih.

PODIJELITE

Velikogoričani su se još jednom ujedinili kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. U srijedu u 20 sati u Vegos baru, Trg kralja Petra Krešimira IV 11, održat će humanitarni stand up za pomoć Marini (16) koja ima cerebralnu paralizu. Sve okupljene će nasmijavati i zabavljati Mario Šantek, Denis Rajčić, Sara Smojver, Nedeljko Luzija, Zvonko Kožić i Frik iz kvarta (Zlatko Majsec).

– Pomozimo našoj sugrađanki Marini Galović koja se bori s cerebralnom paralizom uz večer smijeha! Minimalnom donacijom od 10 kuna pomozite nam da kupimo Marini opremu za vježbanje i omogućimo joj da se lakše nosi sa svojim teškim bremenom – pozvali su organizatori.

Minimalna donacija je 10 kuna, a prikupljena sredstva Marini i njezinoj obitelji donirat će Udruga TURbina i Gorički klub mladih.

Cerebralna paraliza je stanje koje traje od rođenja do smrti i ne može se izliječiti, a svatko tko ima cerebralnu paralizu treba individualan program tretmana. Fizikalni terapeut, radni terapeut i govorni terapeut mogu poboljšati posturalni tonus, pokrete i govor.